Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Givenchy: Haute-couture toamna/iarna 2011-2012

Luni, 15 August 2011
Givenchy: Haute-couture toamna/iarna 2011-2012Ricardo Tisci a prezentat pentru Givenchy o colectie formata din rochii lungi si vaporoase, cu maneci largi si gulere inalte si structurate, drept continuare a ultimei sale colectii.

Evenimentul a avut loc intr-o cadru restras din Piata Vendome. Colectia haute-couture reprezinta o continuare organica a celei de anul trecut. Ricardo Tisci a renuntat la nuantele de bej si la umerii inspirati din tinutele samurailor.

In schimb, a ales o colectie complet alba, ornamentata din loc in loc cu detalii argintii. Majoritatea siluetelor au fost compuse din body-uri fara bretele, peste care au fost adaugate fuste lungi si fluide, din matase sau voal transparent, cu multa broderie si bolero-uri cu margele.

Detaliile minutioase care taiau rasuflarea au fost starurile show-ului: fiecare model era prevazut cu petale de flori, gulere, umeri sau decolteuri la spate bogat impodobite. Fustele argintii acopereau partea din fata a corpului, dar, in acelasi timp, dezvaluiau parti ale picioarelor.

Gulerele inalte si fermoarele cu care erau prevazute rochiile la spate si-au adus contributia la un spectacol complex si surprinzator.

O colectie fluida, celesta si eterica. Colectia a fost formata din 10 tinute impartite in 3 incaperi ale hotelului Evreux din Piata Vendome si anume, Ingeri, Pasarile Paradisului si Norii. Tinutele au fost cu adevarat remarcabile.

Colectia haute-couture Givenchy s-a centrat pe tehnici speciale ale haute couture-ului in prelucrarea si brodarea celor mai delicate matasuri si dantelarii. De exemplu, margelele sunt atasate pe manecile din tul alb ca o iedera vie care prinde viata si invaluie mladios trupul.

Fiecare dintre rochiile lungi si liniare a fost consolidata de tehnicile laborioase ale haute couture-ului. Fiecare tinuta a fost separata cu grija si accesorizata cu pantofi cu platforme din lemn.

givenchy-cinci.jpg
givenchy-doi.jpg
givenchy-noua.jpg
givenchy-opt.jpg
givenchy-patru.jpg
givenchy-sapte.jpg
givenchy-sase.jpg
givenchy-trei.jpg
givenchy-unu.jpg
 





Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii