Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Jimmy Choo: colectie toamna-iarna 2011/2012

Vineri, 14 Octombrie 2011
Jimmy Choo: colectie toamna-iarna 2011/2012Reinventeaza-ti stilul si accesorizeaza-ti tinutele cu cele mai noi si mai frumoase modele de pantofi din noua colectie Jimmy Choo pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, care propune o gama variata de modele.

Adopta si tu modelele de pantofi din cea mai noua colectie Jimmy Choo, care te va ajuta sa dai tinutelor tale un fler rafinat. Noua colectie Jimmy Choo pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 este alcatuita din modele deosebite si pline de inspiratie.

Fascinata de filmele frantuzesti alb-negru ale anilor 1970, casa de moda a reusit sa isi imagineze o parada de modele de pantofi decorate cu dantela, animal print-uri si alte detalii sofisticate.

Catherine Deneuve a reprezentat principala sursa de inspiratie a colectiei, care a servit drept muza pentru modelele de cizme si pantofi ale noului sezon.

Pielea exotica, blanurile lucioase si nuantele puternice de negru, gri, alb, auriu, wisky si nuantele de albastru nocturn, smarald sau violet emana glamour-ul unor timpuri trecute si demult apuse, dar si foarte multa incredere, in acelasi timp.

Daca esti o amatoare de moda care este constienta de importanta pe care o au accesoriile intr-o tinuta, uita-te peste colectia de pantofi oferita de Jimmy Choo pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012. Creaza-ti un look de diva alegand sa porti unul dintre aceste modele de pantofi.

Calitatea superioara si eleganta modelelor garanteaza popularitatea acestei colectii. Designerul Jimmy Choo este pregatit sa iti potoleasca poftele in ceea ce priveste moda cu aceste modele de pantofi demne de luat in considerare.

Designerul se joaca cu impactul vizual al dantelei, cristalelor si al pietrelor pretioase. Iubitoarele de pantofi ar trebui sa isi incarce garderoba cu personalitate si rafinament.

Botinele
artistice, pantofii cu toc si sandalele promoveaza efectul ultra-feminin al unor texturi precum dantela, pielea intoarsa, catifeaua si pielea, care vor atrage instantaneu atentia.

Atrage si tu toate privirile alegand sa porti unul dintre impresionantele modele de pantofi oferite de Jimmy Choo pentru acest sezon, sinonime cu luxul.

jimmy-choo1.jpg
jimmy-choo2.jpg
jimmy-choo3.jpg
jimmy-choo4.jpg
jimmy-choo5.jpg
jimmy-choo6.jpg
 





Te-ar putea interesa:
  • Jimmy Choo pentru H&M - colectia toamna-iarna 2009-2010

    Fiecare colaborare pe care lantul de magazine H&M l-a avut cu diversi designeri de talie internationala s-a lasat cu o epuizare de stoc fantastic de rapida.

  • Miu Miu: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Miuccia Prada ne ofera o intoarcere in anii `40, discreta, dar totodata puternica, prin colectia prezentata in cadrul Paris Fashion Week.

  • Fendi: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Silvia Venturini Fendi a prezentat paltoane voluminoase A-line, gulere din blana si genti din piele lacuita in noua colectie pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 inspirata din anii 1960.

  • Givenchy: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Ultima colectie prezentata de catre Ricardo Tisci pentru Givenchy a fost dominata de pantere si orhidee. Colectia s-a centrat pe diverse motive realizate la cel mai inalt si interesant nivel, astfel incat pana si cea care nu este un fan propriu-zis al imprimeurilor cu animale a putut fi convinsa ca aceasta colectie merita tot interesul.

  • Rag & Bone: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Designerii David Neville si Marcus Wainwright au continuat cu aceleasi motive, stofa scotiana in carouri si kiltul, in noua colectie Rag & Bone pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, dar au completat tinutele din colectia pentru femei cu influente inspirate din triburile inuitilor, eschimosilor sau ale popoarelor indigene.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii