Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tendinte make-up iarna 2012-2013

Vineri, 16 Noiembrie 2012
tendinte machiajAtat in moda cat si in make-up tendintele se schimba de la sezon la sezon.  Afla care sunt tendintele iarna aceasta!

Buze in culori inchise


In aceasta iarna se poarta culorile dramatice pe buze: de la burgundy pana la indigo sau chiar albastru, totul este permis pentru a crea un look care iese in evidenta. Yves S. Laurent si Diane Von Furstenberg sunt cativa dintre creatorii care au folosit aceste tonuri in showurile lor . Daca nu ai un ruj inchis la culoare in trusa de machiaj, aplica un strat subtire de fard negru peste rujul rosu si vei fi surprinsa de rezultat.

ruj inchis la culoare

Sprancene accentuate


Creatorii de moda s-au pus de acord: nu se mai poarta sprancenele subtiri si ascutite! In sezonul rece sunt in trend sprancenele groase, accentuate cu fard. Alexander Wang, Jean John Gaultier si  Oscar de la Renta au ales tonuri neutre pentru fata, preferand sa scoata in evidenta aceasta parte a fetei care, desi este foarte expresiva, este adesea neglijata.

Citeste si: Sfaturi pentru Spracene groase bine Definite
 
sprancene accentuate
 
Tonurile nude


La fel ca in moda, in make-up exista nuante care nu se vor demoda niciodata. Un astfel de exemplu sunt tonurile nude care confera un aspect natural, dar expresiv. Ele pot fi, de asemenea, folosite atunci cand dorim sa evidentiem o alta parte a fetei. Un machiaj in astfel de tonuri este potrivit pentru birou sau pentru orice activitate de zi cu zi.

tonuri nude

Panda make-up

Machiajul inspirat de la simpaticii ursuleti panda este unul mai pretentios, nu poate fi purtat in fiecare zi si nu avantajeaza pe toata lumea deoarece presupune fardarea puternica a pleoapei inferioare.

machiaj panda

Culoarea vedeta: oranjul

Poate ca nu multa lume foloseste aceasta culoare, insa ea este cu siguranta printre preferatele designerilor sezonul acesta. Pentru a obtine un look fashion, fardul trebuie aplicat atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara. Blondele trebuie sa fie atente in utilizarea acestei culori deoarece daca este aplicata prost le poate oferi un aspect palid, neplacut.

tonuri orange makeup

Machiajul tematic


Fie ca te inspiri din machiajul lui Audrey Hepburne , Ditei von Teese, fie ca vrei sa fii o gheisa sau sa ai un aer retro, totul este permis. Iarna aceasta se da unda verde la inovatie! Ai grija, totusi, unde porti un astfel de machiaj deoarece este unul potrivit doar pentru evenimente sau petreceri, in niciun caz pentru a fo purtate zi de zi.

machiaj tematic


Autor: Anca Gasca
Sursa foto: Hepta
Te-ar putea interesa:
  • Tendinte in materie de palarii toamna/iarna 2012/2013

    In prezent, femeile poarta palarii pentru a-si proteja capul de frig sau soare, insa situatia se va schimba in sezonul tomana/iarna 2012/1013 deoarece palaria devine putin mai mult decat un accesoriu practic. Ea se transforma intr-unul valoros si din punct de vedere estetic, care iti va intregi tinuta si te va scoate din anonimat.

  • Tendinte in materie de esarfe toamna/iarna 2012/2013

    Esarfele nu sunt doar niste accesorii practice, ci si foarte la moda in sezonul toamna/iarna 2012/2013. Modul in care le folosim este limitat doar de imaginatie, deoarece un model bine ales poate anima orice outfit lipsit de stralucire. In colectiile pentru acest sezon designerii utilizeaza o paleta larga de modele de esarfe pentru femei: inguste, late, scurte, excesiv de lungi, saluri sau esarfe-guler, toate la fel de la moda.

  • Top 10 tendinte in fashion – Iarna 2013

    Pentru o incepatoare, viteza cu care trendurile din moda se schimba, poate fi surprinzatoare. Daca acum cativa ani vorbeam despre lenjeria intima la vedere si despre umerii supradimensionati, acum, in sezonul de toamna/iarna 2012/2013 ne bucuram de influente orientale si remarcam diversitatea texturilor. Sintetizand propunerile marilor desingneri, am facut pentru tine topul tendintelor actuale!

  • Tendinte genti toamna-iarna 2013

    In general, se considera ca gentile pe care le purtam in sezonul toamna/iarna trebuie sa fie practice, simple si in culori inchise. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie plictisitoare, nu-i asa? Va invit sa parcurgeti lista cu cele mai noi tendinte in materie de genti pentru sezonul toamna/iarna.

  • Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In noul sezon predomina piesele vestimentare clasice cu un aer modern, tinute inspirate din anii `60 si `70, elemente sic preluate din garderoba masculina, buline jucause, texturi rafinate, dantela, denimul, blana, dar si culori puternice. Vezi care sunt principalele tendinte ale sezonului toamna-iarna 2011/2012, inspira-te din ele si pregateste-ti garderoba pentru sezonul care urmeaza.

Mesaje (4) »
...
scris de thfjfh, November 16, 2012

prea mult negru, si prea mult fard dupa parerea mea

...
scris de adahaha, November 16, 2012

astea sunt tendinte?

...
scris de Replica Watches Outlet, November 11, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.marioslakegeorge.com/watches-sale.html>Replica Watches for Sale</a> <a rel="nofollow" href=http://www.marioslakegeorge.com/watches-sale.html>Replica Watches Outlet</a> Watches have already been created quite a few centuries in the past. <a rel="nofollow" href="http://lanasjewelry.com/cli/index.html">Replica Rolex Watches</a> These parts began only as sundials and later on on improved its styles with time. Contemporary watches are often worn around the wrist which consists of a bracelet or strap created of leather, <a rel="nofollow" href=http://www.marioslakegeorge.com/watches-sale.html>fake rolex for sale</a> steel, alloy or rubber. It also features other helpful features together with the day <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.marioslakegeorge.com/watches-sale.html>Replica Watches for Sale</a> .

...
scris de replica panerai watches, January 03, 2014

<a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>replica iwc watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.actoverco.com/bvlgari/>replica bvlgari watches online</a> <a rel="nofollow" href=http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/>replica montblanc</a> N well prepared and as well as distinctive website published by partners in this area people individuals who else engagingly recount their specific sports intrusions,--Catalogue log

Scrie mesaj
busy
 
Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii