Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Top 10 tendinte in fashion – Iarna 2013

Marti, 04 Decembrie 2012
tendinte moda iarna 2013Pentru o incepatoare, viteza cu care trendurile din moda se schimba, poate fi surprinzatoare. Daca acum cativa ani vorbeam despre lenjeria intima la vedere si despre umerii supradimensionati, acum, in sezonul de toamna/iarna 2012/2013 ne bucuram de influente orientale si remarcam diversitatea texturilor. Sintetizand propunerile marilor desingneri, am facut pentru tine topul tendintelor actuale!

No.1 – Costume lejere

Imprimeurile se regasesc acum pretutindeni si daca e sa aruncam o privire asupra colectiilor Prada, Miu Miu, Stella McCartney vom spune si noi, “cu cat mai multe, cu atat mai bine”



No. 2 – Influente orientale

Moda orientala foloseste din abundenta materiale luxoase si acorda o atentie deosebita detaliilor, ceea ce le-a facut pe femeile din Occident sa o adore. Ne plac si noua culorile vibrante si, mai ales, amestecul neasteptat de nuante.



No. 3 – Stilul militar

Nimanui nu-i place ideea de razboi dar iata ca influentele militare se regasesc, din nou, in colectiile unor designeri precum Salvatore Ferragamo sau Victoria Beckham. Creatiile lor sunt simple si comode precum uniformele militare dar, desigur, materialele folosite sunt mult mai moi si mai placute.



No.4 – Gotic

Stilul gotic a inspirat multe colectii in sezonul de toamna/iarna 2012/2013. Pielea neagra si catifeaua, siluetele lungi si subtiri dar si machiajul aparent infricosator sunt doar cateva din caracteristicile acestui trend.



No. 5 – Pielea

Pielea a fost si va ramane mereu la moda dar, firesc, intra cu atat mai mult in atentia noastra cu cat sezonul rece isi face simtita prezenta. Pentru un plus de sarm, alege tipuri si culori diferite de piele si combina-le in tinute surprinzatoare.



No. 6 – Blana

La fel ca si pielea, blana este omniprezenta in colectiile acestui sezon. Haine de blana, palarii, jachete, posete si orice alt accesoriu la care te poti gandi, poate fi confectionat din blana.



No. 7 – Oversize

Stim ca suna ciudat dar, din cand in cand, ai voie sa renunti la regula de “perfect fitting” pentru a experimenta extrama cealalta. Jil Sanders, Chloe, TopShop sau MaxMara te incurajeaza chiar sa o faci!



No. 8 – Peplums

Peplumurile au fost foarte trendy vara aceasta si raman in top si in sezonul rece. Cu toate astea, iarna n-o sa-ti mai doresti aceleasi culori vii si te vei orienta spre culori mai inchise si taieturi mai clasice.



No. 9 - Catifeaua

Catifeaua este unul dintre materialele feminine care da, indiferent de taietura, un aer vintage. Rochiile de catifea prezente in colectiile de toamna/iarna 2012/2013 amintesc de vremurile in care femeile stiau sa fie feminine.



No. 10 – Manusile

Era firesc sa avem si manusi in sezonul rece dar diversitatea pe care ne-o prezinta designerii este uimitoare. Modelele variaza in functie de lungime, material, culoare sau design dar, un lucru este cert, sunt un must have absolut alaturi de esarfe !



Autor: Iulia Blanaru
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Tendinte make-up iarna 2012-2013

    Atat in moda cat si in make-up tendintele se schimba de la sezon la sezon.  Afla care sunt tendintele iarna aceasta!

  • Tendinte genti toamna-iarna 2013

    In general, se considera ca gentile pe care le purtam in sezonul toamna/iarna trebuie sa fie practice, simple si in culori inchise. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie plictisitoare, nu-i asa? Va invit sa parcurgeti lista cu cele mai noi tendinte in materie de genti pentru sezonul toamna/iarna.

  • Tendinte in materie de palarii toamna/iarna 2012/2013

    In prezent, femeile poarta palarii pentru a-si proteja capul de frig sau soare, insa situatia se va schimba in sezonul tomana/iarna 2012/1013 deoarece palaria devine putin mai mult decat un accesoriu practic. Ea se transforma intr-unul valoros si din punct de vedere estetic, care iti va intregi tinuta si te va scoate din anonimat.

  • Tendinte in materie de esarfe toamna/iarna 2012/2013

    Esarfele nu sunt doar niste accesorii practice, ci si foarte la moda in sezonul toamna/iarna 2012/2013. Modul in care le folosim este limitat doar de imaginatie, deoarece un model bine ales poate anima orice outfit lipsit de stralucire. In colectiile pentru acest sezon designerii utilizeaza o paleta larga de modele de esarfe pentru femei: inguste, late, scurte, excesiv de lungi, saluri sau esarfe-guler, toate la fel de la moda.

  • Tendinte rochii de seara 2013

    Toate colectiile de rochii de seara sunt create pentru seri de neuitat. Rochiile de seara din sezonul toamna/iarna 2012/2013 nu fac exceptie.Desingnerii pariaza pe materiale de lux si decorate, care transforma rochia de seara intr-o bijuterie scumpa. Note romantice retro, sclipiri metalice, dantele rafinate si catifea- folosite pentru a crea rochii frumoase si unice, fara a repeta imeginile din ultimii ani.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii