Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tibi prezinta colectia de primavara-vara 2012

Vineri, 06 Ianuarie 2012
Tibi prezinta colectia de primavara-vara 2012Imprimeuri, imprimeuri si iarasi imprimeuri am vazut in cadrul multor colectii din sezonul cald 2012.

Colectia de primavara-vara 2012 Tibi a fost ca o iesire in mijlocul naturii, unde culorile sunt simple, curate si intense.

Designer-ul Amy Smilovic a optat pentru piese simple in stil office cu sacouri purtate cu pantaloni scurti (un trend foarte important din sezonul cald) iar seara pentru tinute mai putin structurate insa variate, de la rochii maxi, vaporoase pana la pantaloni scurti din piele.

Tinand cont de cate imprimeuri au fost prezente pe podiumul de primavara-vara, decizia lui Amy de "a se abtine" de la dungile reprezentative designer-ului a fost una foarte inteligenta.

Lungimile recomandate de casa de moda Tibi in colectia de primavara-vara 2012 variaza de la pantaloni scurti, la rochii midi sau fuste maxi. Materialele sunt perfecte pentru sezonul cald, designer-ul apeland la matase, chiffon, bumbac insa si acestea variaza, Smilovic prezentand si pielea ca fiind un "MUST" si in sezonul cald.

Culorile sunt dinamice si trimit cu gandul instant la vacanta! Pe langa alb si negru, Amy Smilovic a optat culori intalnite in natura: menta, lamaie, galbenele si aqua.

Cand vine vorba de accesorii, in colectia de primavara-vara 2012 Tibi vom regasi aceeasi simplitate, designer-ul apeland la sandale cu toc inalt, din piele, cu o bareta deasupra degetelor si inca o bareta in jurul gleznei.

O escapada din agitatia urbana, o gura de aer proaspat si peisaje in culori fascinante, cam asa s-ar putea descrie colectia de primavara-vara 2012 in cateva cuvinte.

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
T1.jpg
T10.jpg
T11.jpg
T12.jpg
T13.jpg
T14.jpg
T15.jpg
T16.jpg
T17.jpg
T18.jpg
T2.jpg
T3.jpg
T4.jpg
T5.jpg
T6.jpg
T7.jpg
T8.jpg
T9.jpg
 




 

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii